September 2018 Wij zijn terug van vakantie!

Volgende week maandag 10 september komt de fractie van Gemeentebelangen voor het eerst na de vakantie weer bij elkaar. Voor die week staan verder nog de commissievergaderingen gepland waarvan de agenda aankomende week bekend gemaakt zal worden. 

De komende periode verwachten wij een aantal interessante en belangrijke onderwerpen op de agenda, waaronder de vervolg discussie over de aandelen Eneco, het wel of niet doorgroeien van Schiphol en de begroting voor het jaar 2019 van de gemeente Uithoorn.

Daarnaast gaat ook de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester verder. Er hebben zich 22 kandidaten gemeld en de verwachting is dat in januari 2019 de nieuwe burgemeester benoemd zal worden. 

De fractie van Gemeentebelangen zal de komende periode extra aandacht blijven vragen voor de openbare ruimte. Niet alleen het onderhoud hiervan, maar ook de inrichting kan op sommige plekken verbeterd worden. Veel inwoners maken hier immers dagelijks gebruik van om bijvoorbeeld naar hun werk te gaan, boodschappen te doen, of om te ontspannen. 

Mocht u vragen hebben de komende periode of zijn er zaken die u ons wilt laten weten, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of door één van onze fractieleden direct te benaderen.