•  Iris Theijssen
  •  Iris Theijssen

Iris Theijssen

Raadslid
iris.theijssen@gemeentebelangen.nl

Inmiddels zit mijn eerste periode als raadslid er alweer bijna op, de tijd vliegt voorbij! En dat is voor mij een goed teken; ik heb het naar mijn zin als raadslid bij de fractie van Gemeentebelangen. De mensen waar ik mij de afgelopen jaren voor heb ingezet geven mij veel waardering en dat is voor mij reden om me hiervoor te blijven inzetten.

De overgang van zorgtaken van Rijk naar gemeenten heb ik de afgelopen jaren van dichtbij gevolgd, om er voor te zorgen dat dit voor de inwoners van onze gemeeente zo goed mogelijk zou verlopen. De overgangsfase en transitie zijn inmiddels voltooid en het is nu zaak om goed te blijven controleren of het beleid op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

Daarnaast heb ik mij beziggehouden met het samenwerkingsverband DUO+. Een erg interessant en leerzaam maar ook ingewikkeld traject. Als lid van de klankbordgroep ben ik aanwezig bij het overleg met een afvaardiging van de verschillende gemeenteraden om ervoor te zorgen dat we dezelfde kant op blijven gaan.

In het dagelijks leven heb ik meerdere banen. Ik ben administratief medewerkster bij een gastouderbureau en werkzaam bij een hondenuitlaatservice en daarnaast zet ik mijn eigen hond in als therapiehond. Totaal verschillend, maar dat past erg goed bij mij: mijn interessegebied is breed en daarnaast heb ik van mijn passie voor dieren een stukje mijn werk kunnen maken!

Lid van de commissie Leven, woordvoerder voor o.a. de volgende onderwerpen:

- DUO+ samenwerking
- Sociale zaken & werkgelegenheid
- Maatschappelijke ondersteuning & zorg
- Jeugd & onderwijs

Lid van klankbordgroep DUO+